icon
+382 67 331 450 (Viber/WhatsApp)
info@katareoapartments.com
soc icon soc icon soc icon soc icon

Boka Kotorska će vas inspirisati

Rezervišite online! - U samo par brzih koraka možete izvršiti rezervaciju putem našeg sajta i osigurati svoj apartman u Tivtu. Ostavite što više informacija (vrijeme dolaska, posebni zahtjevi, itd.) kako bismo vaš boravak učinili što boljim.

Phone: +382 67 235 030
Email: info@katareoapartments.com
soc icon soc icon soc icon soc icon

Bokokotorski zaliv jedan je od najatraktivnijih i najinspirativnijih zaliva Jadranskog mora. Često ga nazivaju najjužnijim fjordom Evrope. Ljupki gradići uz vodu, koje okružuju veličanstvene planine oslikavajući se u vodi i tako joj mijenjajući boju u zelenu, mnoštvo manjih zaliva, kao i netaknuta priroda, nešto su što se riječima ne može opisati.

Najpoznatiji grad Boke Kotorske nesumnjivo je Kotor, koji oduševljava svojim bogatim kulturnim i istorijskim nasljeđem. Zaštićena od strane UNESCO-a ova svetska kulturna baština smještena je unutar kamenih zidina koje su podigli Mleci.

Stari grad u Kotoru, sa svojom arhitekturom, uskim uličicama, brojnim radnjama i kafićima, kao i živahnom atmosferom za koju su mještani zaduženi, posebna je atrakcija svim posjetiocima u potrazi za novim iskustvima. Stari grad je takođe i mjesto gdje je lociran moderno uređen smještaj pod imenom Katareo Apartments (apartmani Kotor).

Katareo Apartments (apartmani Kotor) savršen je izbor za sve zainteresovane za razgledanje okoline, istraživanje i organizovanje izleta, a sve zahvaljujući svojoj lokaciji. Apartmani su na svega 12 minuta hoda od plaže, Budva je udaljena 17 km, dok je Podgorica na 40 km udaljenosti. Aerodrom u Tivtu je 5 km od smještaja, pa se svi transferi i ture veoma jednostavno mogu isplanirati.