icon
+382 67 331 450 (Viber/WhatsApp)
info@katareoapartments.com
soc icon soc icon soc icon soc icon

O nama

Rezervišite online! - U samo par brzih koraka možete izvršiti rezervaciju putem našeg sajta i osigurati svoj apartman u Tivtu. Ostavite što više informacija (vrijeme dolaska, posebni zahtjevi, itd.) kako bismo vaš boravak učinili što boljim.

Phone: +382 67 235 030
Email: info@katareoapartments.com
soc icon soc icon soc icon soc icon

Dobrodošli u Katareo Apartments!

Katareo Apartments (apartmani Kotor) luksuzno je i ugodno opremljen smještaj, koji se nalazi u Starom gradu u Kotoru. Kameni eksterijer, koji podsjeća na antička vremena, u kontrastu sa svijetlim, modernim i savremeno opremljenim enterijerom, nešto je po čemu se ovaj apartman izdvaja.

Katareo Apartments (apartmani Kotor) je prostrani smještaj otvorenog tlocrta u kojem se komotno mogu smjestiti četiri osobe. Ovaj dvosobni apartman ima bračni krevet i dva single kreveta, kao i sofu na razvlačenje.

Blizina plaže, boravak u centru svih zbivanja i ne propuštanje niti jednog događaja, ali i izvanredan panoramski pogled na planinske vrhove u okruženju, koje Katareo Apartments (apartmani Kotor) smještaj obezbjeđuje svojim gostima, je sve što je potrebno za nezaboravan odmor u Bokokotorskom zalivu.

gallery image gallery image gallery image gallery image