pogled na kotor
boka kotorska
Katareo apartmani

Doživite Boku kao da ste u njoj rođeni

Boka Kotorska je biser kome se vijekovima dive putnici namernici, putopisci, avanturisti i svi drugi koji su bar jednom imali priliku da je posjete.

U srcu Nevjeste Jadrana, kako su pjesnici nazvali Boku, ušuškao se divni mediteranski grad Kotor sa bogatim kultrunim i istorijskim naslijeđem. Zaštićen od UNESCO-a kao svjetska kulturna baština, Kotor je danas idealno mjesto za odmor i boravak u koje hrle hiljade turističkih nomada iz cijelog svijeta.

Pročitajte više

Svojom arhitekturom, brojnim radnjama i kafićima, uskim uličicama i živahnom mediteranskom atmosferom, Stari grad u Kotoru posebna je atrakcija za sve  posjetioce koji su željni novih iskustava i provoda.

Katareo apartmani, smješteni u samom centru starog Kotora, nude gostima udoban i komforan smještaj po najvišim standardima. Potpuno opremljeni za ugodan boravak, naši apartmani dizajnirani su tako da se svaki gost osjeća baš kao kod svoje kuće.

Katareo apartmani smješteni su u tradicionalnim kamenim kućama u srcu starog grada Kotora. Ušuškani u male uličice, nekoliko desetina koraka od pjaceta sa brojnim tavernama, kafićima i restoranima.

Dupleks apartman sa velikom terasom i pogledom na uske ulice starog Kotora idealno je mjesto za dnevni odmor ili večernje uživanje u bogatoj gastronomskoj ponudi Kotorana.

Za ovo mjesto, naši gosti, često vele da zrači pozitivnom energijom. Povjetarac sa obližnjih brda donosi dah svježine u vrelim ljetnjim noćima.

Svi apartmani pružaju gostima udobnost i toplinu, a opremljeni su najsavremenijim sadržajima koji se koriste u hotelijerstvu.

Katareo Apartmani savršen je izbor za sve zainteresovane goste koji namjeravaju da upoznaju Boku kotorsku, vide netaknutu prirodu, posjete obližnje vidikovce i organizuju izlete.

Apartmani su na svega 12 minuta hoda od plaže, a od aerodroma u Tivtu udaljeni su desetak kilometara.

S ljubavlju vas pozdravljamo i čekamo u našim apartmanima u srcu Kotora i radujemo se što ćete se kod nas osjećati baš kao kod svoje kuće.

REZERVACIJE

Vrijeme je za odmor

Doživite Boku kao da ste u njoj rođeni!

Adresa

Stari grad

85330 Kotor

Crna Gora

Kontaktirajte nas

T: +382 (0)67 331 450

E: info@katareoapartments.com

 

© 2024 Katareo Apartmani
Izrada web sajta: Absolute Marketing & PR